Prislista och betalningsinformation
Här nedanför ser ni en tabell med aktuella priser. Ni beställer genom att kontakta oss på valfritt sätt. Alla beställningar behandlas manuellt. Om ni skickar meddelande/e-post till oss gällande en beställning eller köp kontaktar vi er givetvis alltid innan vi påbörjar eventuellt ararbete eller debiterar något. Betalning kan ske med Swish, kontanter, kontokort (Visa, MasterCard, m.fl.) eller genom insättning på bankkonto. Observera att det är förskottsbetalning eller betalning vid leverans som gäller, ingen delbetalning godtas i dagsläget. Om ni specialbeställt program/spel kan kostnader för dessa tillkomma. Företaget är registrerat. Vi reserverar oss för förändringar.

Komplett PC dator, formaterad med "NoOne-PC v2.0" formateringen
Rekommenderas!
Köp en färdig, ren, snabb och trimmad, rekonditionerad dator! #1 Bästsäljare!
Priser finns på 'Köpa Dator' sidan
Formatering av PC med Windows 10 Enterprise LTSB 64-bit "NoOne-PC v2.0"
Rekommenderas!
Vår mest uppskattade och populära formatering inkluderar ett förfinat, väl beprövat operativsystem med utvalda program av högsta kvalitet!
1250 :- 750 :-
Formatering av PC med Windows 7 Enterprise SP1 64-bit "NoOne-PC v1.0"
Denna formatering är inte kompatibel med vissa nya datorer. Innehåller i stort sett samma program och funktioner som den modernare NoOne-PC v2.0.
850 :-
Formatering av PC med Windows 10 Professional CB 64-bit
Endast operativsystem och drivrutiner installeras. CB versionen är den som oftast säljs hos "vanliga" elektronikkedjor. Denna formatering är inte justerad enligt beskrivningen i texterna på vår hemsida och utförs endast i undantagsfall.
950 :-
Formatering av PC med Windows XP Pro SP3 32-bit
Utföres endast på gamla datorer. Drivrutiner och ett fåtal program ingår. Ingen support ges på Windows XP.
850 :-
Dataräddning; Kopiering av filer till ny dator eller till lagringsmedia
Dataräddning är kostnadsfritt i samband med formatering. Om ni vill ha en kopia av era filer på ett USB-minne, extern hårddisk eller liknande tillkommer en kostnad för lagringsmediet, såvida ni inte själv tillhandahåller det.
450 :- / 0 :-
Få Windows på valfritt språk vid formatering
Ni kan få Windows och de flesta programmen på annat språk än Svenska. Hör med oss vilka som finns tillgängliga.
500 :-
Fjärrstyrning av dator
Med ert godkännande kan vi fjärrstyra din dator för att lösa vissa typer av problem. När ni varit i kontakt med oss och bokat tid kan ni klicka här för att ladda ner fjärrstyrningsprogrammet.
80 :- per påbörjad halvtimme
Felsökning/diagnos av dator med Windows
Misstänker ni att något inte står rätt till med er dator, kanske är den långsam, kraschar eller beter sig märkligt? Då erbjuder vi en snabb genomgång av den för att se att vad som kan åtgärdas. Enklare fel passar vi på att fixa direkt!
300 :- 150 :-
Körersättning
Vi utgår från Ystad och erbjuder hembesök samt hämtning/leverans av datorer i hela Skåne.
20 :- per mil
Support på telefon
Alla våra befintliga kunder har fri telefonsupport. Du betalar enligt din vanliga taxa för samtal till mobiltelefon. Obs! För tillfället är vår telefon stängd.
Gratis
Löpande debitering
Gäller diverse datorjobb, som t.ex. borttagning av virus och skadeprogram, installation av program och kringutrustning, säkerhetskopiering/flytt av filer, med mera.
80 :- per påbörjad halvtimme
Hemsidor
Kostnaden beror på hemsidans omfattning.
Kontakta oss för pris/offert
Övrig datorservice
Vi utför även specialiserade uppdrag och andra datorrelaterade arbeten.
Kontakta oss för pris/offert


Gå till toppen av sidan

Hemsidan (kod, grafik, bilder, layout och mer) är skapad från grunden av NowhereElse, 2004 - • Alla rättigheter förbehålls • Sidan använder cookies, i syfte att föra intern statistik.
^